Menü

Kaunchsar, 1 havi adag

Ár:
2.890 Ft
KAUNCHSAR, 1 havi adag
LIBIDÓSERKENTŐ
Életenergia növelésére, vércukorszintre, izomra és ízületre, vérnyomásra, Parkinson-kór kezelésére
 500mg/kapszula
 
 
Gyártó: DEHLVI NATURALS

ÉRTÉKESÍTÉS

Ügyfélszolgálat

           ajurvedakincsei@gmail.com

           06-70-318-6240

Viszonteladókat keresünk

Adatkezelési Tájékoztató

 

Leírás és Paraméterek

Főbb tulajdonságai:
 
    Növeli a libidót és a szexuális energiát
    Fiatalító hatású; fényessé teszi az öreg bőrt és a körmöket, valamint eltűnteti a kisebb ráncokat
    Immunrendszer erősítő
    Segíti a mélyalvást
    Növeli az energiát és az állóképességet
    Optimalizálja a vérnyomást és a vércukorszintet
    Javítja a koleszterin profilt
    Csökkenti a testzsírt és a narancsbőrt
    Erősíti a csontsűrűséget és csökkenti a csontritkulást
    Izom- és ízületi fájdalmat enyhít
    Javítja a hangulatot és a jó közérzetet
 
Fiatalítás
 
Egy 1977-es tudományos kutatásban a kutatók feljegyezték, hogy az L-Dopa növelte az élettartamot az esetek több mint 50%-ában. A kutatás erős bizonyítékot talált az L-Dopa kezelés fiatalító hatására, továbbá jobb életerőt ért el öregeknél. Sejtszinten harcol a szabad gyökökkel, normál szinten tartja a HGH (növekedési hormon) és IGF-1 (növekedési hormon) szintet, egészséges vérnyomást, koleszterint, vércukorszintet biztosít, és a többi testfunkciót is egészséges szinten tartja, az életkorhoz viszonyítva. Lefekvés előtti használat esetén, maximalizálja a GH kibocsájtást alvás közben. Elősegíti a könnyebb gyógyulást és felépülést csak úgy, mint stimulálja az izomképződést. Ez a gyógyszer rendelkezik továbbá a vércukor szabályzó funkciójával.
Parkinson Kór
 
Régóta használják a hagyományos ajurvédikus orvoslásban a Parkinson Kórral szemben. Egy random, kontrollált, dupla vak (mikor a vizsgálat vezető sem tudja, hogy melyik a kontroll csoport és melyik a vizsgált csoport) klinikai kísérletben a kutatók azt találták, hogy az L-Dopa természetes forrását a Mucuna Pruriens tartalmazza, és előnyei túlhaladnak a hagyományos L-Dopa készítményén, a Parkinson Kór hosszú távú kezelése kapcsán. A Dopamin testünk elengedhetetlen összetevője, és elengedhetetlen az agy megfelelő működéséhez. A kutatók felfedezték, hogy a test a tyrosin aminosavat (testi és szellemi frissességet biztosító hormon), L-Dopaminná alakítja át, ezután az L-Dopa átalakítja dopaminná. A dopamin neurotranszmittere (ingerületátvivő anyag egyik sejtből a másikba) nélkül csökken a természetes átvitel, és az izmok merevvé és remegőssé válnak.  Ezért van szüksége természetes eredetű dopaminra a szervezetnek.
Szexuális teljesítmény
 
A dopamin az egyik előfutára az adrenalinnak. A dopaminerg rendszer kapcsolatban van az „élmény és mozgás központtal”, a hangulati szabályozással, a motivációval és a jutalmazó központtal is. Számos jutalmazás és élmény képes „bekapcsolni a dopamin élmény gombját”, beleértve a szexet, az étkezést, az érintést, a csókot, stb. Az adatokból leszűrt tapasztalatok szerint a dopamin termelődés világosan megmutatja a szexuális viselkedés összes állomását. A kutatások megmutatják, hogy a Mucuna Pruriens-t használhatjuk a libidó növelésére, és késleltethetjük a korai magömlést, ezáltal elnyújtja a szexuális együttlétet. Javítja a szexuális viselkedést, a libidót és a teljesítményt. Növeli a spermaszámot és segíti az erekciót. A szervezet a szexuális együttlétet követően egy prolaktin nevű enzimet kezd el termelni, ami hirtelen lecsökkenti a szexuális vágyat. A Mucuna meggátolja ennek az enzimnek a termelődését, így ennek a gyógynövénynek a használói sokszor számolnak be szexuális teljesítmény növekedéséről már pár nap elteltével is.
 
Sportteljesítmény
 
A Vicia Faba népszerű továbbá a sportteljesítményben, mivel az L-Dopa tartalmaz természetes kiválasztó hormont, ami támogatja a test azon képességét, hogy stimulálja a növekedési hormon természetes kibocsájtását. A vér szállítja a dopamint az agyba, ami növeli az agyalapi mirigy természetes HGH termelődését. Az emberi növekedési hormon (HGH), vagy szomatotropin egy fehérje, ami több mint 191 aminosavból áll, az agyalapi mirigy választja ki, és koordinálja a normál növekedést és fejlődést. Azok a receptorok, amik a HGH-ért felelősek, az egész testben megtalálhatóak a sejtekben és szövetekben. A HGH legnyilvánvalóbb hatása az egyenes csontváz fejlődése. A megnövekedett dopamin szint képes továbbá optimalizálni más hormonok termelődését, beleértve a tesztoszteront, a szexuális drive (hajtóerő) vezető hormonját, és fejleszti a szexuális teljesítményt férfiaknál, nőknél egyaránt, serkenti az izomnövekedést, és égeti a zsírt a sejtekben.
Egyéb előnyei
 
Az L-Dopa hasznos lehet a koncentráció fejlesztésében, a hiperaktivitás csökkentésében (ADHD)  azáltal, hogy javítja az alvási rendellenességeket. Az
ADHD egy krónikus, neurológiai alapú szindróma, amit a nyugtalanság, zavartság és impulzivitás jellemez. Rengeteg páciens, aki megtapasztalta az ADHD alvási rendellenességeinek hatását, szétesetté és hiperaktívvá válik, ami az alvás deprivációnak (megvonásnak) köszönhető. Egy, az Amerikai Neurológiai Akadémia által kiadott tanulmány szerint azok a páciensek, akik L-Dopát szedtek, javulást mutattak az alvási megvonás jegyeiben, a viselkedésben, és a mentális aktivitásban. A kutatók nincsenek egyetértésben a tekintetben, hogy létezik-e egy közös kapocs – az agyban lévő dopaminerg deficit, ami az alvási rendellenességeket, és az ADHD-t okozza.
 
A korai farmakológiai (gyógyszerészeti) kutatások, amiket 1927 és 1930 között publikáltak, egymástól függetlenül azt találták, hogy az L-Dopa szignifikáns hatást gyakorolt az arteriális vérnyomásra, valamint a glukóz metabolizmusra - hiperglikémiát (alacsony vércukorszintet) okozva. Ezekben a kapszulákban magas számban találtak nyomelemet, úgy, mint a mangán, a cink és mások. Ennek következtében valószínű, hogy a Mucuna Pruriens tablettái tartalmaznak organikus és ásványi hipoglikémiás (vércukorszint csökkentő) összetevőket, amik indirekt és/vagy direkt módon stimulálják az inzulin kibocsájtást.
Összetevők
 
Lóbab őrlemény 50%
Lóbab kivonat     50%
Növényi cellulóz, növényi kapszula
Termékleírás
 
GH Komplex – extra erős HGH Formula (60% L-Dopa)
 
90 növényi Kapszula dobozonként (500mg per kapszula) , leginkább indiai lóbabként ismert, tartalmaz L-Dopát. Az L-Dopa természetesen stimulálja a test hormontermelését. Ez egy természetes hormon-kiválasztás, tudományos fejlesztés a fizikai teljesítmény és energia növelésére, csökkenti a testzsírt, növeli a szexuális energiát, segíti a mély alvást, és fiatalító hatása ismert. Kísérleti modellen történt kutatások igazolták, hogy az L-Dopa segít csökkenteni a koleszterin- és a vércukorszintet.
GH Komplex előnyei
 
    Javítja az agyfunkciókat, és az idegrendszer optimális szintjét
    Segíti a normál nyugalmi szint elérését
    Aminosavat (L-dopa) tartalmaz, ami természetes dopamint juttat a szervezetbe
    Segíti a hormontermelést, és többnyire összefüggésben áll az agy „élményközpontjával”, ami a pozitív érzelmekért és a motivációért felelős.
 
Felhasználási javaslat:
 
Vegyen be 1 kapszulát minden reggel, éhgyomorra. Rossz alvásnál vegyen be 1 kapszulát este, lefekvés előtt is.
Kerülje a koffeint és a szénsavat a gyógynövény bevételével egy időben!

Keresés